©2019 by Alexander Fredriksson

  • Alexander Fredriksson

Välkommen till min blogg!

Jag har valt att börja blogga...igen. Det var många år sedan jag bloggade, på den tiden var Wordpress, och Blogger de mest populära blogg-siterna. Jag minns min första blogg, det var en Wordpress kallad TheAllSeeingEye och handlade om allt och inget. Det blev som förväntat ingen direkt succé.


Åren gick och jag började skriva på en ny blogg, men den var inte publik - det var mer som en digital dagbok. Här skrev jag om mina dagar och vad de fylldes med, etthundratjugofyra inlägg senare så tappade jag lusten och även den bloggen försvann i internets vida brus.


Detta är ett nytt försök, ett försök att hålla mig till sakområdet Fotografi. Det kommer handla om utställningar, utflykter, tekniker, utrustning och såklart lite egna tankar och funderingar. Jag förväntar mig inte att ha miljontals följare eller läsare, men om du har hittat hit så är jag varmt tacksam och jag hoppas att du hör av dig om du hittar något som intresserar dig!


Välkommen till min blogg!12 visningar